Välkommen till min Blogg som jag valt att kalla Matnyttigt!

Välkommen till min Blogg som jag valt att kalla Matnyttigt!

Jag kommer att skriva om allt från vardag till fest, någon eller några gånger i veckan! Ni ska få läsa om restaurangmat och besök jag gör, recept jag vill dela med mig av till er och berätta om matuppdrag jag utför. Jag gillar och har rest mycket så det blir lite matnyttiga tips kring det och törstig blir jag också så lite om dryck kommer jag nämna här.

Då jag numera även är småbarnsmamma och hur matlagningen har förändrats här hemma sen vår lilla kille började äta riktig mat. Jag har fått erfara att barn har en otroligt stark vilja kring mat och att det spelar verkligen inte någon roll att jag är kock för att min son ska äta allt jag lägger på tallriken.

Här kommer du inte finna några pekpinnar och något om någon dietkost jag ska tvinga på er! Jag förordar kostcirkeln i första hand och en sund inställning till träning och kroppideal. Men jag kanske kommer ge min synpunkt och diskutera om något ämne som är hett för tillfället utan att ni behöver tycka exakt likadant. Jag vill kanske få er att fundera på era val ni gör i livsmedelsbutiken när ni handlar, varför väljer ni den danska grisen istället för vår svenska gris?

Hoppas att ni kommer läsa och följa min blogg med intresse och nyfikenhet!

//Anna