Receptframtagning

Behöver du utveckla nya recept till din råvara, produkt, restaurang eller tidning? Eller kanske få hjälp och inspiration med att förnya ett befintligt recept som behöver ”dammas av”. Jag kan skapa kreativa recept åt dig!

Produktutveckling

Ska du som livsmedelsföretag skapa en ny produkt eller förnya/uppgradera en befintlig produkt till ditt sortiment kan jag hjälpa dig med detta. Har stor erfarenhet med recept- och produktutveckling allt ifrån provkök till verklig produktion i stor skala. T.ex. färsk färdigmat.

Matlagningskurser

Samla dina arbetskamrater eller vänner för en kväll med god mat och dryck! Ni lagar själva maten under ledning av en professionell kock! Perfekt för kickoffen, kundmöten, teambuilding, möhippan eller svensexan!

Kock/Inspiration

Jag kan inspirera och demonstrera någon av era produkter eller laga maten till er/era kund/kunder, t.ex. på mässor, i livsmedelsbutik eller liknande. Om du behöver en kock för att förstärka ditt team vid ett enstaka tillfälle eller som en extra resurs, kan du anlita mig. Jag har även arbetat som köksmästare och kan vara behjälplig med arbetsuppgifter kring detta.

Utbildning/Föreläsning

Jag älskar att lära ut och se människor växa med kunskap och kreativitet! Jag kan föreläsa eller vara gästlärare på din restaurangutbildning både teoretiskt och praktiskt eller coacha ditt köksteam. Jag kan b.la föreläsa om Restaurangkunskap, Matlagning, Livsmedelskunskap/hygien, Dryck och Servering.

Matevent

För det lite större evenemanget t. ex. bröllop, kan jag hjälpa dig med planeringen, maten, dukningen och serveringen. ”Logistik, kvalité, service på högsta nivå och nöjda kunder” är mina ledord.

Hemma-Hos-Kock

När du ska ha bjudning i ditt hem, men vill kunna umgås med dina gäster utan att behöva laga maten eller servera, kommer jag till dig!