Receptframtagning

Behöver du utveckla nya recept till din råvara, produkt, restaurang eller tidning? Eller kanske få hjälp och inspiration med att förnya ett befintligt recept som behöver ”dammas av”? Jag kan skapa kreativa recept åt dig!

Matevent- Matlagningskurser

Samla dina arbetskamrater eller vänner för en kväll med god mat och dryck! Ni lagar själva maten under ledning av en kreativ kock! Perfekt för kickoffen, kundmöten, teambuilding, möhippan eller svensexan!

Produktutveckling

Ska du skapa en ny produkt eller förnya en befintlig produkt kan jag hjälpa dig med detta!

Kockbemanning

Om du behöver en kock för att förstärka ditt team vid ett enstaka tillfälle eller som en extra resurs, kan du anlita mig. Jag har även arbetat som köksmästare och kan vara behjälplig med arbetsuppgifter kring detta.

Inspiration

Jag kan inspirera och demonstrera någon av era produkter för kund, t.ex i matbutik utifrån en kocks kunnande.

Hemma-Hos-Kock

När du ska ha bjudning i ditt hem, men vill kunna umgås med dina gäster utan att behöva laga maten eller servera, kommer jag till dig!

Catering-Fest

För det lite större arrangemanget t. ex bröllopet, kan jag hjälpa dig med planeringen, maten, dukningen och serveringen.

Utbildning-Föreläsning

Jag älskar att lära ut och se människor växa med kunskap och kreativitet! Jag kan föreläsa eller vara gästlärare på din restaurangutbildning både teoretiskt och praktiskt. Jag kan b.la föreläsa om Restaurangkunskap, Matlagning, Dryck och Servering.